пʼятницю, 27 вересня 2013 р.

Презентація шкільного курсу з «Основ податкових знань»
27 вересня 2013 року на базі Скадовської гімназії відбулася презентація посібника курсу за вибором «Основи податкових знань» для учнів 9-х класів загальноосвітніх навчальних закладів міста, спрямованого на виховання економічної та правової культури у молоді.
У презентації брали участь виконуюча обов’язки  начальника Скадовської об’єднаної державної податкової інспекції Світлана Олександрівна Лужицька, головний державний інспектор з питань інформаційно-комунікаційного супроводу Соценко Є.І., методист комунальної установи «Районний методичний кабінет» Кейдалюк Т.Л.,  адміністрація Скадовської гімназії, учні та вчителі.
Світлана Олександрівна Лужицька ознайомила учнів з курсом, що допоможе оволодіти знаннями у сфері оподаткування та зайняти активну позицію свідомого громадянина – платника податків, котрий дбає про економічне процвітання своєї держави. У своєму зверненні до учнів вона зазначила, що економічні питання, особливо податки та збори, відносяться до числа ключових питань державної політики і зачіпають найважливіші сторони життя людини та суспільства. Світлана Олександрівна акцентувала увагу учнів на те, що тільки керуючись принципом «Я дбаю про країну, а потім країни дбає про мене, можна побудувати могутню розвинену державу – Україну!».
   






1 коментар:

  1. Ми впевнені, що такі заходи важливі будуть для членів клубу. Беріть участь по-можливості й в інших)

    ВідповістиВидалити